Pronadjite nas

Inicijativa "Bokobran" okuplja organizacije i pojedince zainteresovane za zaštitu Boke Kotorske, njene kulturne i prirodne baštine i održivog razvoja. Pošto nemamo kancelariju, dok nam je neko ne ustupi pro-bono možete nas uvijek naći na našoj Fejzbuk stranici ili, naravno, na ovom vašem i našem sajtu.

Ipak, ovdje mi kontrolišemo privatnost tj. ko nas je kontaktirao i šta nam je poslao. Budite sigurni da se trudimo da vaši podaci, prepiska i informacije koje nam šaljete ostanu bezbjedno sačuvani i zaštićeni.

Ako vam ne odgovorimo u veoma kratkom roku, što bi bilo jako neobično ali ne i nemoguće, nešto je pošlo krivo sa formom, email sereverom ili smo veoma veoma zauzeti, tako da nas možete kontaktirati direktno na: Omogući JavaScript da vidiš zaštićen sadržaj.

Bokobran

Kontakt forma:

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korišćenje našeg sajta, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.Više informacija