Otrovana ptica na Mamuli

Mamula nekad utočište galebova i zečeva, danas groblje

Objavljeno:
26. Jul. 2017.
Kategorija:
Akcije
Licenca
Citiranje djelova sa linkom prema tekstu.
Tagovi:
MamulaLušticaHerceg Novi

Želeći da nagradi svoje volontere, koji su proteklih mjeseci vrijedno radili na projektima širom zemlje, predsjednica NVO „Naša akcija“ Patricia Pobrić odlučila je da im priušti dan odmora, rekreacije i uživancije.

Zajedno sa članovima planinarskog kluba „Vjeverica“ obišli su uvalu Rose, tunel koji je nekada koristila vojska za podmornice, Plavu Špilju i na kraju ostrvo Lastavica na kojem se nalazi prekrasna forteca Mamula, budući boutique hotel sa bazenima i kockarnicama, koji će sagraditi egipatsko-švajcarski konzorcijum „Orascom“.

Njihova sreća je da Mamula nije bila jedina destinacija, jer ono što su aktivisti i volonteri tamo zatekli spada u domen horor filmova. Znajući da je na Mamuli već sniman horor film, Bokobran pita da li je horor koji ćete vidjeti u ovom videu, domaća ili inostrana produkcija, ili je možda koprodukcija?

Učestvujte u diskusiji:

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korišćenje našeg sajta, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića.Više informacija